Bestil Økologisk Takeaway!

Økologisk

Økologisk mad 

Økologi er stærkt på vej frem i Danmark og store dele af verden. Økologisk mad er i store træk mad med omtanke for miljøet og med tanke på dyrevelfærd. Kort sagt bæredygtighed fra jord til bord.  

Der er mange forskellige grunde til, at så mange ønsker at leve økologiske. Nogle af grundene er:  

  • Sundhed – Du undgår at indtage diverse tilsætningsstoffer og en masse e-numre. 
  • Klima - Økologiske fødevarer bliver dyrket helt uden eller med yderst få godkendte sprøjtemidler. Derfor indeholder økologisk mad meget sjældent pesticidrester.  
  • Biodiversitet - Da der ikke (eller næsten ikke) anvendes sprøjtemidler i den økologiske produktion, vil der være en højere grad af biodiversitet på de økologiske marker og naturområderne omkring. Dette giver et rigere dyre- og planteliv i naturområderne op til markerne. 
  • Dyrevelfærd

 

Flere informationer om økologi 

Ønsker du at læse mere om økologi, kan vi bl.a. anbefale følgende hjemmesider:  

  •  Økologisk Landsforenings hjemmeside
  • I love Øko’s hjemmeside. 

 

Økologisk take away 

Her hos EatMore ønsker vi at kunne hjælpe så mange som muligt med lige netop den take away mad de ønsker. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvide vores sortiment af køkkentyper. Lad os fremhæve en enkelt restaurant her:

Men økologi er virkelig på vej frem, derfor arbejder vi løbende på, at kunne tilbyde økologisk mad som take away fra mange flere restauranter. Vi glæder os til at samarbejde med nye økologiske restauranter og håber på sigt på, at kunne tilbyde økologisk mad i alle vore køkkentyper.  

Kan vi indtil da friste med en omgang vegetarisk eller vegansk mad, har vi nogle fantastiske restauranter, som er specialister lige netop på det områder. De brændere lige så meget for det veganske og vegetariske køkken, som mange brænder for økologien.  

Velkommen. 

Hvad har du lyst til?

Amerikansk
Indisk
Italiensk
Tyrkisk
Pizza
Grill

Økologisk Takeaway