Åbningstider

Mandag 16:00 21:00
Tirsdag 16:00 21:00
Onsdag 16:00 21:00
Torsdag 16:00 21:00
Fredag 16:00 21:00
Lørdag 16:00 21:00
Søndag 16:00 21:00

Om os

At besøge Zafran Køkken i Herning er en herlig oplevelse for både voksne og børn. Det, der har vores første prioritet i vores sind, er helt klart kundernes tilfredshed. Hos Zafran er vi drevet af at yde vores bedste indsats under alle og hvilke som helst omstændigheder. Din opgave som kunde, er blot at medbringe din familie, dine venner eller andre bekendte, sætte jer til bords og lade vores medarbejdere tage sig af jer med glæde og et bredt smil på læben. Vi garanterer dig for, at du får en vidunderlig oplevelse hos Zafran. Alt hvad du skal gøre, er at tage et kig i vores menu, udvælge det, du har lyst til og vente på, at din lækre mad bliver serveret og leveret med ombygge og venlighed. I vores rare og varme omgivelser kan du nu nyde din varme mad. For at sikre, at du som kunde får lov til at nyde lige præcis den ret, du har lyst til, præsterer vi et utal af retter.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt!

Vi beklager. Enten er afstanden til din leveringsadresse udover de maksimale km eller den indtastede adresse er skrevet forkert. Ring venligst til os på tlf.: 71747773, hvis du har yderligere spørgsmål!

Det ser ud til din adresse er udover den maksimale leveringsafstand på km. Ekstra leveringsomkostninger kan forekomme. Dette opkræves evt. når vi leverer ordren.

Ekstra leveringsomkostninger kan forekomme. Dette opkræves evt. når vi leverer ordren.

Systemet kan ikke genkende din adresse. Ekstra leveringsomkostninger kan forekomme. Dette opkræves evt. når vi leverer ordren.

Tilføjet
Produkt slettet.