Velkommen til Doro Pizza Restaurant i Gråsten. Endnu en af vore fantastiske samarbejdspartnere, som vi er superglade for at have med her hos os. Et pizzeria med et stort og varieret udvalg og en altid fantastisk og venlig betjening.  

Uanset om du skal hygge med en flok venner, spise aftensmad med familien, spise take away med fodboldfans eller noget helt fjerde, så finder I nemt de retter I ønsker her hos Doro Pizza i Gråsten.  

Du finder den komplette menu her på siden hvor fra du også nemt bestiller. Men vi fortæller dag gerne, at restauranten har et stort udvalg i mange spændende pizza varianter som mexicansk, deep pan, salat, indbagt og vegetar pizzaer. Dertil kommer alle de andre klassiske take away retter, som nachos, grill, salat, burger samt pasta og ris retter. En superflot og varieret menu som I nemt finder take away retter i. 

Bestil de ønskede retter her på vores mobilvenlige side og de fantastisk søde medarbejdere hos Doro Pizza Restaurant står klar til at lave de valgte retter til dig. Medarbejderne brænder for deres arbejde og sætter en ære i, at hver enkelt ret laves så velsmagende og indbydende som muligt samt naturligvis leveres med smil og venlighed.  

Se evt. hvad andre kunder synes om restauranten her på siden “bedømmelser”. Du kan også få din egen bedømmelse med på siden når du har bestilt og fået mad fra denne restaurant. På den måde kan du nemt hjælpe andre med valg af restaurant.  

Dolo Pizza Restaurant er beliggende på Torvet 7, 6300 Gråsten, 5 minutters gåtur fra Gråsten slot og Gråsten Slotshave og nærmest med Slotssøen i baghaven. Foran restauranten findes byens torv med flere skønne restauranter og et aktivt handelsliv. Torvet er dog åbent for trafik, så du kan nemt afhente den bestilte take away mad og nå hjem med den, imens den stadig er var. Gråsten er en fin og aktiv by med en fin folkeskole, Gråsten skole, som har alle klassetrin 0.-9. Klasse. I byen findes desuden Gråsten Landbrugsskole. Sidst men ikke mindst, kan vi for de kulturinteresserede oplyse, at Gråsten har et lille Teater, som efterhånden er kendt i landsdelen for deres fine forestillinger - Det Lille Teater i Gråsten.