Skal du nyde mad med en fantastisk udsigt, enten på terrassen ved restauranten eller når du henter takeaway mad? Så skal du helt klart bestille din takeaway mad her hos Kabyssen Is & Grill i Hejls. Der er den smukkeste udsigt over Hejls bugt til Brandsø.  

Så uanset om du er en af restaurantens faste kunder fra nærområdet i Hejls, eller om du er på gennemfart i den lille hyggelige by, så tag en pause hos Kabyssen Is & Grill når du er blevet sulten.  

Hos denne fantastiske EatMore samarbejdspartner finder du alle de klassiske takeaway retter. Nyd dem i den hyggelige restaurant, på den smukke terrasse ved restauranten eller hent maden som takeaway og nyd den hvor du vil. Der er mange smukke områder lige i nærheden af restauranten som lægger op til en gang picnic.  

Menukortet er omfattende, så du finder nemt mad til hele familien her: Pølser, luksus pommes frittes, burgere, pølsemix, kebabmix, kyllingenuggets, ½ grillkylling, schnitzel, hot wings, pitabrød, parisertoast og meget, meget mere. Se alle muligheder på menukort på denne side og bestil så de ønskede retter som takeaway. Da alle sider her hos EatMore er mobilvenlige, er det altid supernemt at bestille mad her hos os. Prøv selv.  

Var det noget helt andet takeaway du var på udkig efter, så tage et kig på de forskellige køkkentyper og se hvad der findes i nærheden af dig – Pizza, pasta, sushi, vegetarmad og meget mere. Du kan også søger på postnummer via forsiden her.  

Er du selv indehaver af en restaurant eller flere, og kunne du tænke dig at høre mere om muligheden for at blive en del af EatMore familien, så kontakt os via siden her. Vi er altid klar til at byde flere fantastiske samarbejdspartnere velkommen.