Brug for nem og velsmagende mad i Sønderborg eller omegn, så tag et kig på menuen her hos King Food på Jernbanegade 44 i Sønderborg. En skøn restaurant med et godt og stort udvalg fra lande som USA, Italien, Libanon og Tyrkiet. Åbent næsten alle ugens dag og med en central placering er King Food det oplagte valg når du ønsker takeaway.  

King Food åbner i hverdagene allerede kl. 11, og det er derfor også et oplagt sted at bestille eller hente frokost fra hvis du lige havde for travlt til at lave madpakke eller du bare synes madpakken alligevel var for kedelig til at sætte tænderne i. Skal vi være helt ærlige, så ved vi jo alle, at vi hellere ville sætte tænderne i noget lækker frisklavet mad end en kedelig madpakke med lune rugbrødsmadder.  

Hos King Food i Sønderborg kan du vælge mellem et hav af forskellige italienske pizzaer, durum ruller, döner kebab, pitabrød og de helt klassiske takeaway retter som burgere, pølsemiks og nuggets. Restauranten har også et super godt udvalg af drikkevarer, som nemt bestilles online sammen med din mad. Her finder du alle de helt almindelige og altid populære sodavandsmærker men også et godt udvalg af f.eks. de meget populære energidrikke.  

Bestil de ønskede retter her på siden og vælg, om du selv ønsker at hente eller om restauranten skal levere maden til dig. Er der særlige ønsker til menuen, så kontakt gerne restauranten, eller skriv det i en note på bestillingen, vi ved at medarbejderne hos King Food gerne hjælper så godt de kan, så din mad bliver præcis som du ønsker den skal være. 

Denne restaurant har åbent alle ugens dage med undtagelse af mandag, i hverdagene er der til og med åbent helt fra kl. 11-22, så her er rig mulighed for at bestille frokost, aftensmad og lidt natmad. 

Er du ny i Sønderborg? Måske er du bare på ferie? Så lad os lige nævne lidt muligheder for at adsprede din dag. Du kan tage en gåtur eller holde picnic i de skønne naturområder som Als Sund og Gendarmstien. Eller du kan se på nogle af seværdighederne i nærheden, det kunne være Sønderborg Slot, Danfoss Univers og Historiecenter Dybbøl banke.