Skal du bruge spændende takeaway til en aften med gæster eller en hyggelig aften med familien, så tag et kig på menukortet her hos Det Libanesiske Køkken Pizza og Grill i Sønderborg. Hos denne fantastiske restaurant har de specialiseret sig i retter fra Libanon og det Libanesiske køkken, men der findes også mere almindelige takeaway retter på menuen. 

På menukortet finder du retter som Deep Fried Chicken, shish tawouk, tabbouleh, kafta tallerken, kalvespyd, kabbah og shawarma. Men du finder også klassiske takeaway retter som BBQ pizza, grill retter, salater og lækre ruller her på vores mobilvenlige side. Bestil nemt her på siden, så lover vi, at Det Libanesiske Køkken Pizza og Grill har maden klar til den ønskede tid og I kan glæde jer til fantastiske og spændende takeawaý mad som mætter og skaber minder.

Er du stadig i tvivl, om Det Libanesiske Køkken Pizza og Grill er noget for dig? Så tag et kig på alle de flotte bedømmelser, som andre kunder har skrevet her på siden. Der er over 200 flotte bedømmelser og restauranten har næsten det maksimale antal stjerne. Så hvad venter du på? Prøv takeaway fra det libanesiske køkken her og glæd dig til en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.  

Ønsker du at se på andre køkkentyper i Sønderborg, finder du dem nemt ved at søge på postnummer her på forsiden, så kommer alle vore fantastiske samarbejdspartnere i Sønderborg frem. Har du selv en restaurant, som du ønsker skal være en del af vores fantastiske fællesskab, så send os en besked via siden tilmeldingssiden.

Det Libanesiske Køkken Pizza og Grill er godt beliggende centralt i Sønderborg stort set lige over for Føtex. Sønderborg er en fantastisk by med et godt og spændende opland som byder på mange spændende seværdigheder, så I kan nemt bruge en overnatning eller to på at se nærmere på Sønderborg. Ud over den fantastiske natur, inklusiv Alssund, finder du i nærheden seværdigheder som det historiske Sønderborg Slot, aktive Danfoss Univers og spændende Historiecenter Dybbøl banke.