Hos Napoli Pizza i Aabenraa serverer de fantastisk take away mad. Så fantastisk, at vi tænker de snart bliver din foretrukne lokale leverandør af take away i Aabenraa, for kvaliteten er i top, udvalget stort og servicen lige som du ønsker den. Desuden er det supernemt at bestille take away fra Napoli Pizza via den mobilvenlige bestillingsside lige her.  

På menuen hos Napoli Pizza finder du bl.a. alt i lækre pizzaer, durum ruller, pitabrød, pasta retter, fantastiske burgere og mange forskellige velsmagende grill retter. Så her finder du nemt take away til alle dem du skal spise sammen med. Der er naturligvis også et stort udvalg til dig selv hvis du har brug for en håndsrækning med aftensmaden i en travl hverdag.  

Udvalget af pizza varianter er fantastiske hos Napoli Pizza. Du finder f.eks. almindelige pizzaer, salatpizzaer, luksuspizzaer, mexicanske pizzaer og lukkede pizzaer. Hver variant findes naturligvis med et hav af forskellige slags topping. Skal vi, her hos EatMore, fremhæve en af grupperne, må det være luksuspizzaerne! Har du endnu ikke prøvet en af disse varianter, så synes vi bestemt du skal bestille den nu og glæde dig til et supervelsmagende og mættende måltid.  

Napoli Pizza sætter en ære i, at maden har en høj kvalitet, så alle råvarer er nøje udvalgt og maden naturligvis frisklavet når du bestiller den. Kun på den måde kan medarbejderne hos Napoli Pizza give dig den gode smagsoplevelse, som de ønsker at være kendte for.  

Du finder Napoli Pizza på adressen Søndergade 11, 6200 Aabenraa. En god og central placering, som ligger lige ud til Søndertorv, men hvor der stadig er mulighed for at parkere lige uden for døren når ud henter take away - Men husk, Napoli Pizza leverer også gerne din mad til dig. Placeringen er desuden fantastisk set i forhold til byens unge mennesker. De kan lige få fyldt deres maver inden de skal ud i Aabenraas aktive natteliv. 

Aabenraa er en rigtig hyggelig by i Sønderjylland. Er du på visit i byen, vil vi anbefale dig at se Kunstmuseet Brundlund slot og få brugt kroppen lidt hos HighPark Sønderjylland som ligger få km nord for Aabenraa. 

Byen er altid et besøg værd, men december måned er noget helt specielt i Aabenraa, for i december er byen kendt for det sociale arrangement “Julehjertebyen”. Denne aktivitet sørger for en god jul til socialt udsatte familier i kommunen. Du finder julehjertebyen et minuts gang fra Napoli Pizza.  

Om sommeren er Aabenraa kendt for et af landsdelens største ringridninger samt det store arrangement, Det Sønderjyske Fællesdyrskue. Begge arrangementer afvikles på Ringriderpladsen midt i byen.