Ønsker du et stort udvalg i lækre take away retter? Så skal du se mere på menuen her hos Napoli Pizza i Fredericia. For her finder du alt hvad du kan ønske dig til en hyggelig aften. En hyggelig aften hvor der er ro og tid til snak når maden bliver leveret. Så nyd en rolig aften med overskud. Bestil take away til hele familien her hos Napoli Pizza i Fredericia.  

Hos Napoli Pizza bliver du mødt af smilende, engagerede medarbejdere, som gerne gør lidt ekstra for at din mad bliver præcist som du ønsker det. Så skulle der være en ingrediens eller to du ønsker ændret i forhold til den oprindelige menu, så fortæl det blot til medarbejderne hos Napoli Pizza og de sørger for at rette til, så maden bliver præcist som du ønsker den skal være.  

Med et navn som “Napoli Pizza”, har du nok gættet, at restauranten har et godt udvalg af klassiske italienske pizzaer på menuen. Men de har også spændende mexicanske pizzaer med masser af smag, indbage pizzaer med masser af fyld og halvt indbagte pizzaer. Alle pizzaer serveres som udgangspunkt med tomatsovs, ost og oregano. Dertil kommer naturligvis det fyld som du ønsker på toppen. Her er mage færdige varianter at vælge imellem, men du kan som skrevet også sagtens ændre på en topping. Alle pizzaer hos Milano Pizza fås i tre standard størrelser - small, medium og large. Så kan I nemt vælge om I vil deles om en stor pizza eller have hver jeres.  

Men pizza er ikke det eneste på menuen hos Napoli Pizza, du finder, også retter som skønne velsmagende durumruller, frisklavede pastaretter, lækre sandwichs, forskellige hjemmelavede burgere, sprøde grillretter, friske salater eller noget helt andet. Du kan se det komplette menukort her på siden hvor fra du også nemt bestiller take away mad.  

Milano Pizza er beliggende på adressen Købmagergade 39, 7000 Fredericia stort set lige midt i Fredericia by og med gågader og muligheder for shopping lige i nærheden. Det er nemt at komme til Fredericia, da byen naturligvis har egen banegård med tog både mod Padborg, Århus og Odense. Fredericia er en skøn by at opleve sammen med store og små børn. De små børn vil elske et besøg i Leo’s Legeland, Dinos Legeland eller Madsby Legepark. De lidt større børn vil sikkert nyde en gåtur på de spændende volde og se kanoner, fæstning m.m. Eller I kan udfordre jer selv og se byen lidt fra oven med Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro.