Restaurant Peach-Pit Pizza i Kolding er beliggende lidt syd for Kolding centrum ikke langt fra IBC Kolding. Da restauranten er beliggende lige uden for centrum, er den supernem at komme til og fra uanset om du skal spise i restauranten eller afhente den bestilte take away. 

Take away som du meget nemt bestiller lynhurtigt på den mobilvenlige side, som du befinder dig på lige nu. Her finder ud alle de informationer du har brug for om restauranten inkl. andre kunders bedømmelser af restaurantens service, kvalitet og levering. Kort sagt hos os får du alle muligheder for at finde den restaurant der falder mest i din smag, og en super nemt bestillingsmulighed. Så hvad venter ud på? 

Se menuen igennem, vælg og bestil så! Der er masser at vælge imellem i menuen her hos Peach-Pit i Kolding. På menuen finder du f.eks. flere slags burgere, skønne sandwich, frisklavede durum ruller, friske salater, små fine børnemenuer og mange slags pizza. Pizza findes hos Peach-Pit Pizza i mange typer - Der er den klassiske italiensk pizza, den fyldige indbagt pizza, den alternative åben indbagt pizza, den forfriskende salat pizza, spændende kebabpizza og den nyeste variant pizza sandwich.  

Da Peach-Pit Pizza hver dag åbner kl. 11.00, hjælper de dig også gerne med en lækker frokost. Du bestemmer, om du ønsker at spise i restauranten eller om de flinke medarbejdere skal pakke de ønskede retter som take away så du kan tage dem med på farten og videre til næste punkt på din dagsorden, for hos Peach-Pit Pizza står de hver dag klar til at yde dig en fantastisk service.   

Kolding er en skøn by at bo i men også at besøge. I byen finder du rig mulighed for at handle hele året rundt på enten den hyggelig gågade eller det flotte Kolding Storcenter. I byen finder du også Geografisk have, Koldinghus og trampolincenter Jump’it Kolding. Skal der endnu mere action til, finder du ikke langt fra Kolding by mulighed for Bridgewalking på den gamle Lillebæltsbro. Et skønt område af landet med masser af aktiviteter for hele familien.