Hvorfor ikke prøve

Er du på udkig efter et pizzeria med et stort udvalg i det sydvestjyske? Så synes vi hos EatMore, at du skal se nærmere på Pizza Express i Skærbæk. Pizza Express har et stort udvalg i pizzaer med utroligt mange slags fyld, men har også et omfattende udvalg af de helt klassiske grill take away retter, som burgere, pomfritter, durum og andet. 

Det omfattende menukort er overskueligt opbygget efter hovedingredienser, så det er nemt at finde lige netop din yndlingspizza. Desuden er det på menukortet naturligvis muligt at se ingredienserne for hver enkelt pizza. Pizza Express oplyser, at et par af deres mest populære pizzaer er deres kebab pizzaer og deres lækre pizza med rigtig skinke. Er du vegetar eller blot trænger til en kød fri dag, kan Pizza Express også byde på en lækker vegetar pizza, hvor fyldet består af tomatsovs, ost og lækre grøntsager som champignon, aubergine, løg og oliven.  

Ud over et stort udvalg i de lækre klassiske italienske pizzaer, har Pizza Express også et stort udvalg af almindelige grillretter på menukortet. Smag f.eks. Deres sprøde pommes frites, cheese hot nuggets, kylling nuggets, hot wings eller en helt femte menu fra menukortet.  

Det er ikke kun pizzaen du kan få som vegetar måltid hos Pizza Express, nej, de har også flere gode salater at vælge imellem, som du ligeledes nemt kan bestille online her på siden.   

Fra det italienske køkken finder du desuden på menukortet en del forskellige pastaretter inkl. to forskellige lasagne. Dem kan vi også klart anbefale dig at prøve. 

Pizza Express i Skærbæk sætter en ære i kvalitet og god betjening. Derfor anvender de også altid friske råvarer og du betjenes altid af engagerede og veloplagte medarbejdere.  

Når nu du bestiller din mad online her på siden, har vi naturligvis gjort det nemt for dig, at fuldende måltidet. Derfor kan du nemt bestille drikkevarer her på siden også.  

Alle retter kan bestille som take away eller afhentning i restauranten – nemt og lige til. Uanset hvad du vælger, så står de hos Pizza Express klar til at betjene dig. Uanset om du vælger mad fra det italienske (https://eatmore.dk/takeaway/italiensk )  køkken, som pizza og pasta, eller du vælger den klassiske grill menu, så er Pizza Express klar til at lave maden til dig. Du finder flere info om udbringning og åbningstider her på siden.  

Pizza Express er beliggende meget centralt i Skærbæk by, ikke ret langt fra Skærbæk centret, Skærbæk kirke, Gocart center Skærbæk og kun en kort køretur fra den populære ferieø Rømø. I byen finder du også Skærbæk station, hvor fra toget går mod Tønder eller Esbjerg. Vil du nyde din take away  mad i den skønne vestjyske natur kan vi anbefale en køretur på Ballum Slusevej hvor fra der er en fantastisk udsigt over marsken. Fint et smukt sted til en picnic og nyd et afbræk fra hverdage – Find mere info om mulighederne naturstyrelsens hjemmeside.