Bestil Lasagne Takeaway!

Lasagne

Lasagne  

Den skønne klassiker som alle mener stammer fra Norditalien. Plader af pasta med velsmagende fyld og ofte bechamelsauce imellem, toppet af med enten mozzarella eller emmentalerost. Den mest kendte variant, og den som de fleste tænker på når de hører ordet “Lasagne” er, Lasagne Bolognese. Denne variant stammer fra byen Bologna i Norditalien. Men fyldet kan også være grøntsager, fisk og svampe. Med fyld af grøntsager, er lasagnen oplagt til veganere og vegetarer

Som med mange andre retter, bliver retterne ændret lidt på deres vej rundt i verden. Dette ses også på lasagnen, som ofte i den danske variant har relativt meget fyld i, set i forhold til den originale variant fra Italien. Desuden anvendes der i Italien ofte frisk pasta hvor imod der i den danske variant ofte anvendes tørret pasta.  

Men alle kokke har deres egne opskrifter og traditioner, så det er altid en glæde at smage en skøn lasagne som take away fra din lokale restaurant.  

 

Stammer Lasagnen så oprigtigt fra Italien? 

Tja... hvis man søger lidt rundt på nettet, så finder man faktisk ud af, at ordet “Lasagne” stammer fra det antikke græske ord “Laganon”. Den græske variant var ikke helt som den italienske variant vi kender i dag. Der var andre ingredienser i, men retten fik sit navn ud fra den metode som retten blev lavet på, altså i lag.  

Italienerne mener fortsat, at de var de første til at lave den “rigtige” lasagneopskrift, men faktisk har man i Storbritannien fundet en kogebog fra omkring 1930’erne, som tilnærmelsesvis beskriver den lasagne vi kender i dag. Men Italienerne er klart dem vi kan takke for den lækre opskrift på lasagne som er kendt verden over i dag. En ret som også egner sig fortrinligt som take away, så bestil nemt din næste portion lasagne her på siden. Vores online bestilling er supernem at finde ud af. 

Men uanset hvor lasagnen i tidernes morgen stammer fra, så er vi vist alle glade for den måde, som lasagnen gennem tiden har udviklet sig på og er blevet til den ret, som vi kender i dag.  

 

Lasagne som take away hos EatMore  

Her hos EatMore arbejder vi hele tiden på at udvide vores antal af køkkentyper med nye engagerede samarbejdspartnere. Enkelte af vore andre køkkentyper har også en enkelt eller to varianter af Lasagne, det ser vi f.eks. hos Pizza Express i Skærbæk. Indtil vi finder flere gode samarbejdspartnere med speciale i køkkentypen “lasagne”, vil vi anbefale dig at tage et kig på vores side med italienske restauranter.  

Så tag endelig et kig på vore andre køkkentyper også og lad dig inspirer til supernem, velsmagende take away til aftensmad. Husk, vores side er mobilvenlig, så du bestiller også nemt din take away med kun mobilen ved hånden. 

Har du brug for hurtigt at finde en lokal take away leverandør, så søg blot ud fra postnummer på forsiden her. 

Sidst, men ikke mindst, så vil det glæde os, hvis du har lyst til at følge os på vore sociale medier, som f.eks. Facebook. Vi kører ofte konkurrencer og andre spændende ting, så hvad venter du på? Du vinder os lige har: EatMore Facebook

Velkommen hos EatMore. 

Hvad har du lyst til?

Vegetarisk
Italiensk
Burger
Glutenfri
Indisk
Amerikansk