Hos Pizza Palace 1 i Odense SV mødes du hver dag af smil og engagement. Pizza Palace 1 er en restaurant med hyggelige rammer, hvor du nemt nyder et par timer med familien eller vennerne. Men det er også restauranten for dig, som nyder god take away mad i hjemlige rammer, for uanset om du spiser i restauranten eller bestiller din mad som take away, så ved vi, at de engagerede medarbejdere hos Pizza Palace 1 gør sig umage.  

Der er rigeligt af retter at vælge imellem på det store menukort, så I finder nemt mad til alle i selskabet, uanset om det er familie, venner, herremiddag eller en studiegruppe der skal spise sammen.   

Så nyd en rolig eftermiddag med familien, studiekammeraterne eller hvem du nu lige er sammen med, og lad Pizza Palace 1 stå for aftensmaden i dag. Det giver jer mulighed for lidt ekstra tid sammen til det I nu lige trænger til, om det så er afslapning eller tid til andre opgaver der skal løses. Alt imens sørger Pizza Palace 1 for at laves skøn og velsmagende aftensmad til jer, som gerne leveres direkte til din hoveddør.  

På menuen har restauranten bl.a. følgende retter: italienske pizzaer, indbagt pizza, åben indbagt pizza, mexicansk pizza, luksus pizza og børne pizza. Men fortvivl ikke såfremt du ikke er den helt store fan af pizza, men resten af familien er det. Menuen indeholder nemlig også retter som: pitabrød, rullerbrød, pastaretter, sandwichsalater, a la carte, lækre steaks, velsmagende burgere m.m.  

Kort sagt, hos Pizza Palace 1 har I alle muligheder for nemt at finde aftensmad til alle. Aftensmad tilberedt med samme grundighed som du selv ville gøre det, eller måske endnu mere... Bestil nemt den ønskede take away mad online her på siden. 

Du finder Pizza Palace 1 på adressen Abels Alle 39, 5250 Odense SV. En placering, som er nem at komme til, uanset om du er til fods, på cykel eller i bil. En placering som gør det nemt at hente take away mad fra boligområderne: Dalum, Sanderum og de store boligkvarterer omkring Dragebakken, Mågebakken m.fl.  

Odense er en skøn by, som er oplagt til lidt selvforkælelse med en overnatning eller to. Shop i Odense midtby eller Rosengårdscentret. Tag en tur i Den Fynske Landsby, Odense Zoo, eller besøg H.C. Andersen museet. Nyd så aftenen med skøn take away mad på værelset.  

Også her har Odense meget at byde på. Du finder alle vore fantastiske samarbejdspartnere i Odense på denne side