Er du på udkig efter velsmagende take away fra en restaurant med et godt sammenhold og engagerede kolleger? Så glæd dig til at hente take away hos vores fantastiske samarbejdspartner The Peach Pit i Odense

The Peach Pit er en hyggelig restaurant som sætter sammenhold, samarbejde og god service først. Hos The Peach Pit mener de nemlig, at godt sammenhold og glade medarbejdere, er hvad der skal til for at give alle kunder en fantastisk oplevelse hver gang de besøger restauranten.  

Det gode sammenhold er tydeligt at mærke så snart du træder inden for i restauranten. Her er atmosfæren afslappende og stemningen hyggelig. Og når restauranten så ovenikøbet har fantastiske kokke, så KAN det kun blive en succes.  

Retterne på menukortet er mange og varierede, så her hos EatMore er vi sikre på, at alle i familien nemt kan finde en ret, som de gerne vil bestille og spise i dag. Prøv en af de kendte retter eller spring ud i noget nyt med en ny ret, som du endnu ikke har smagt.  

På menuen finder du bl.a. mange slags lækre sprøde italienske pizzaer men du finder også skønne mexicanske pizzaer med masser af smag, lige som de skal være og du finder de altid populære børnepizzaer. Men pizza er ikke det eneste på menuen. The Peach Pit har også retter som Durum, pitabrød og sandwich med valgfrit fyld. Retter som både egner sig til aftensmad, men som også er passende til den lille sult eller når du har brug for et velsmagende måltid mens du er på farten.

Bestil din take away mad online her på vores mobilvenlige side og lad The Peach Pit klare resten. 

Du afhenter nemt den bestilte take away i restauranten på adressen Mageløs 7, 5000 Odense C. En god placering lige for enden af en af de hyggelige gågader i Odense midt by. Er vejret godt kan vi anbefale at medbringe maden som en picnic og f.eks. spise i de skønne grønne områder i Munkemosen. Men Odense har meget at byde på uanset tid på året. Tag f.eks. et kig på Den Fynske Landsby, Odense Zoo, H.C. Andersens barndomshjem og de skønne skove i og omkring Odense.