Har du lyst til spændende take away mad men endnu ikke besluttet dig for hvad det skal være, så tage et kig på menuen her hos Restaurant Viva i Aabenraa. De engagerede medarbejdere står hver dag klar til at kreere spændende retter fra flere lande.  

Restauranten er hyggelig, men medarbejderne hos Restaurant Viva er meget forstående for en travl hverdag som ikke altid rummer overskud til at spise ude. Nogle dage har man bare lyst til nem mad hjemme, og til det, er take away jo fantastisk. Hos Viva er alle retter tilberedt af friske råvarer, også alle take away retter.  

På menuen finder du bl.a. spændende retter fra Indien, Italien og Mexico. Retterne er særligt udvalgt af kokken, så de supplerer hinanden fint og giver restaurantens gæster mulighed for at vælge nyt og varieret take away fra besøg til besøg. Alle retter tilberedes med stor passion og omhu af de dygtige medarbejdere i køkkenet hos Restaurant Viva.  

Fra det italienske køkken byder restauranten på retter som pizza samt skønne klassiske pasta retter. Fra det mexicanske køkken finder du retter som Chicken Fajita og Vegetar Enchillade. Og fra det indiske køkken finder du spændende krydrede retter f.eks. som kylling i karry og vegetar korma. Restaurant Viva er en restaurant for hele familien, så hos denne restaurant finder du også et rimeligt omfattende punkt på menuen med retter som er særligt tilpasset til børnenes smagsløg. 

Restaurant Viva byder også på et spændende menukort når det gælder drikkevarer. Disse finder du også her på menuen, hvorfra du nemt lægger dem i kurven sammen med de retter du har bestilt. Du finder den helt klassiske Coca-cola, Ramösa kildevand og en del spændende øl som f.eks. Jacoben, Carlsberg, Hoegaarden, Corona, Cobra og Erdinger. 

Velkommen til en spændende restaurant med retter fra flere dele af verden. Alle retter leveres med smil og stort engagement! 

Aabenraa er en hyggelig by i det sydlige Jylland beliggende helt ned til den smukke Aabenraa fjord. I dele af november og hele december måned vil et besøg i den hyggelige “Julehjertebyen” være oplagt. Dette projekt, er med til at give en god jul til socialt udsatte familie. I sommermånederne vil et besøg hos HighPark Sønderjylland få km nord for Aabenraa være oplagt. Vi lover dig, at du har få brugt kroppen og adrenalinen i gang. 

Sidst men ikke mindst, så er Aabenraa kendt for et af de største ringridninger i Sønderjylland samt det store årlige dyrskue ser afholdes på Ringriderpladsen midt i Aabenraa i forårs- og sommermånederne. Kort sagt, Aabenraa har noget at byde på hele året. I sommermånederne er det oplagt at medbringe den bestilte take away som picnic mad i en af de smukke skove som omkranser Aabenraa eller en tur på skinnecykel gennem skoven.