Doro Pizza Gråsten er et pizzeria, hvor du har muligheden for at nyde en god stund med dine venner, bekendte og enhver. En god stund som tilhører alt og selvfølgelig vores velsmagende mad retter. Nogle gange har man for travlt med at tilberede maden og det er nemlig lige der vi kan træde i kraft. Nogle gange trænger man til at få en pause for ens rutine hverdag og springe over de basale hverdagsting som at tilberede maden. Doro Pizza har nemlig et kæmpe udvalg af forskellige retter med lækre smag og velsmagende fyld. Her kan du bestille din takeaway mad online allerede nu. Dermed har du muligheden for at tilføje ekstra grøntsager, kød m.m. til din valgte retter. Vi kan tilbyde dig lækre retter. Vi byder dig på velsmagende pizza af forskellige slags såsom italienske,-, mexicanske,-, deep pan,-, indbagte,-, vegetar,. og salat pizza. Hvis du er den helt store pizza elsker, kan vi i hvert fald hjælpe dig, da vi har dette kæmpe udvalg af pizza. Dermed kan du vælge at tilføje adskillige grøntsager, dressing og hermed kød. Udover vores velsmagende pizza, kan vi tilbyde dig vores lækre pasta og ris portioner. Vi har hermed også et kæmpe udvalg kød specialiteter, grillretter, pizza sandwich, salater, burger og sidst men ikke mindst nachos. Vi vil til enhver tid gøre det bedste, for at udføre vores arbejde på den bedst mulige måde. Udover vores velsmagende retter kan du hos os, kan du bestille din takeaway mad online. 

Doro Pizza byder dig hjerteligt velkommen. Har du smagt en af vores lækre retter, vil det glæde os at høre din mening. Vi er til enhver tid åbne for din mening. Om det er negativt eller positivt, er det vigtigt for os at du kontakter os. Vi vil selvfølgelig til enhver tid sørge for at du modtager en uforglemmelig oplevelse. Vi er gode til at håndtere stresset situationer og holder som altid vores hovedet koldt. 

Doro Pizza Gråsten har hyggelig omgivelser, velsmagende retter og kan dermed give dig en uforglemmelig oplevelse. Du kan finde os på adressen Torvet 7, 6300 Gråsten. Her er det muligt at bestille din takeaway mad online og hente maden selv. Du kan dermed modtage maden til din dør, men dette tilbud gælder først efter kl 16:00.