Hos Center Pizza i Bramdrup ved Kolding, finder du et flot udvalg af take away retter. På menuen finder du take away retter som f.eks. italienske pizzamexicanske pizza, indbagtpizza, durumruller, friske pasta retter, mange forskellige burgere, skønne grill retter og friske salater, men hos Center Pizza finder du også spændende indiske retter.  

Her hos EatMore tør vi derfor godt love, at I nemt finder en ret til alle i selskabet. Er der enkelte, som er mere til sushi, finder i det nemt hos vore andre samarbejdspartner i Kolding. Vi har samarbejdspartnere i mange køkkentyper, så kig endelig på alle vore samarbejdspartner i Kolding her.  

Når I har funder de ønskede retter, bestiller I dem nemt her på vores online, mobilvenlige bestillingsside og så klarer Center Pizza aftensmaden for jer i dag. På siden vælger I også nemt, om I ønsker selv at afhente de bestilte retter, eller om I ønsker retterne leveret stort set lige hjem på spisebordet, ok så lige til hoveddøren da.   

De fantastiske medarbejdere hos Center Pizza står hver dag klar til at lave god mad til jer. Mad som de med glæde pakker godt ned som take away, så I kan nyde den lige hvor I ønsker det. Så hvad venter i på? Snup en pause fra hverdagens rutiner og lad Center Pizza klare aftensmaden for jer i dag.  

Center Pizza er beliggende i den nordlige ende af Kolding, cirka midt i bydelen Bramdrup og ikke langt fra Kolding storcenter samt bydelene Damhuse og Bramdrupdam. En skøn placering midt i store villaområder med en masse skønne, venlige kunder. 

Kolding er en fantastisk by med mange studerende og mange forskellige uddannelsesinstitutioner som f.eks. IBA Erhvervsakademi Kolding og IBC Kolding. I Kolding finder du desuden en masse smukke seværdigheder som f.eks. Koldinghus og Geografisk have.