Er dagen bare gået for stærkt eller har fantasien forladt dig, så du ingen ide har til aftensmaden i dag? Så lad Center Pizza i Vamdrup hjælpe dig. I kan vælge at spise i restauranten, men I kan også sagtens bestille maden som take away via vores side her og så spise i hjemlige rammer. Det er nogle gange det, som man som familie bare har mest brug for efter en travl dag. 

Retterne på menuen er omfattende og varierede, så I finder nemt mad til børne og voksne hos Center Pizza i Vamdrup. 

Hos Center Pizza i Vamdrup finder du de skønneste, lækre, sprøde italienske pizzaer. Hos EatMore vil vi klart anbefale dig at prøve varianten: “Vamdrup pizza” som består af kebab, champignon, ananas og bacon. Hvis du mere hælder til den indbagte type, så prøv “Valentine” som består af oksekød, pepperoni, rejer, peber og løg.  

Center Pizza har også tænkt på børnene, og derfor finder du specielle børne pizzaer på menuen. For at gøre det lidt ekstra sjovt for børnene, er disse pizzaer sjove navne som Batman, Ben 10, Prinsessen og Tom & Jerry. 

Men som sagt, menukortet er omfattende, så du finder også flere varianter af følgende retter: Lasagne, dürüm, döner, spareribs, grillmad, fiske burger, kylling burger, jumbo burger, kyllingemix og meget mere. Et menukort, som helt sikkert dækker alle behov i familien. 

Bestil nemt de ønskede retter via den mobilvenlige side her og lad Center Pizza klare resten.  

Center Pizza er beliggende midt i Vamdrup, ikke langt fra stationen. Vamdrup er en fin og hyggelig by, som er placeret stort set midt mellem Vejen og Kolding