Hos Emmas Pizza og Grill i Aarhus C mødes du altid af et smil og venlig betjening. Personalet gør hver dag deres bedste for at give dig en god oplevelse. De ved også hvordan det er, at være en travl børnefamilie og en gang imellem have brug for en pause fra at lave aftensmad. Eller bare hvordan en tavl hverdag med mange gøremål er. Derfor står de altid klar til at lave et super måltid take away til dig og give dig en lille pause imens.  

På menukortet finder du et stort udvalg i klassiske take away retter, så du finder helt sikkert også en ret, som du lige har lyst til at spise i dag. Du finder f.eks. et stort udvalg i PizzaPastasalatersandwichburgere, snacks, drikkevarer og meget andet.  

Uanset hvilken ret du vælger, er den naturligvis tilberedt af friske råvarer, præcist som du ville gøre i dit eget køkken, for hos Emma Pizza & Grill, tilberedes maden med omhu, akkurates og kærlighed.  

Der er mange pizzaer at vælge imellem, så vi kan ikke nævne dem alle her, men du kan f.eks. bestille en Hawaii, Mexico Pizza , Pepperoni Pizza, Bambino, Spaghetti pizza, Kebab Pizza, Kylling Pizza.... Ja, listen er lang, så du finder helt sikkert også din favorit pizza imellem. Ønsker du din pizza lavet som en deep pan pizza, eller med en ostekant, så noter det blot i din bestilling, og restauranten laver dette til dig.  

Men Emma Pizza og Grill er, som nævnt, meget mere end pizza. På grill delen af menukortet finder du f.eks. ½ grill kylling, fiskefilet, plankebøf, græsk bøf og burger. Og apropos burgere, så er her virkelig også noget at vælge imellem hos Emma Pizza og Grill, vi kan f.eks. nævne: Hamburger, Bacon Chesseburger , Cheeseburger, Chili burger, Mega burger, italiensk burger, Jumbo burger, fiske burger, kyllingeburger, vegetar burger samt en falafel burger. Alle brugere med en eller flere bøffer, er naturligvis lavet med gode hjemmelavede bøffer, som virkelig giver smag til din burger. Er du ekstra sulten, bestiller du nemt din burger som en menu og Emmas leverer den til dig sammen med sprøde pommes frites og en sodavand.  

Uanset hvad du vælger af take away mad i dag, så lover vi dig en super oplevelse hos Emma Pizza & Grill i Aarhus. Bestil nemt din take away vi vores mobilvenlige side her, og restauranten klarer resten for dig. Afhent hos restauranten eller læn dig tilbage og slap af mens restauranten laver maden til dig og leverer den hjem den til dig, frisklavet og klar til at spise. 

Emma Pizza & Grill er beliggende centralt i Aarhus tæt på Kongsvang station og flere busstoppesteder. Det betyder, at restauranten er nem at komme til, uanset om du er med offentlig transport eller i egen bil. Der er for øvrigt parkering tæt på døren.  

Er I på besøg i Århus, vil vi, her hos EatMore anbefale jer at se nærmere på følgende seværdigheder Aros, Den Gamle By, Tivoli Friheden, Marselisborg, Naturhistorisk museum og Botanisk have og slut så en hyggelig dag af med nem og god mad hos Emma Pizza & Grill. Så uanset om du bor i smilet by, Århus, eller er på et lille hyggeligt visit eller måske ligefrem ferie, så siger vi velkommen hos Emma Pizza & Grill. Af gode overnatningsmuligheder i Århus kan vi anbefale: DCU camping Blommehaven, Wake up Århus eller Scanic Århus.