Er du på udkig efter en hyggelig restaurant hvor du både kan nyde en romantisk aften, men også en aften med familien? Eller søger du større lokaler eller mad til en større fest om f.eks. en konfirmation, et jubilæum, en julefrokost, en fødselsdag, et møde eller noget helt andet, så synes vi bestemt her hos EatMore, at du skal tage et kig på siden her.  

Hai Yi Kinesisk Restaurant i Helsingør er alt hvad du søger. Spændende lokaler og fantastisk mad, som helt sikkert vil falde i god smag hos dem du er sammen med. Lad dig inspirere af den spændene menu her på siden, hvor du også nemt bestille de retter du ønsker.  

Hai Yi Restaurant byder på svinekødsretter, kyllingeretter, oksekødretter, anderetter og meget mere. Alt sammen med smag og traditioner fra Kina. Lad os nævne nogle af de helt klassiske retter: Svinekød med bambusskud og champignon, Gon Pao kylling med cashewnødder, kongerejer med karrysovs, stegte ris med grøntsager og som dessert – dybstegte bananer med is. 

Men menuen er omfattende, så se den endelig igennem her på siden og bestil så de retter I har lyst til i dag. Det er nemt, hurtigt og sikkert at bestille og maden er altid frisklavet til dig. Takeaway mad når det er bedst. 

Hai Yi - Kinesisk Restaurant er kendte for deres service, kvalitet og leveringstid, så her kan du roligt bestille aftensmad til alle eller mad til en fest. Se her de flotte bedømmelser fra andre kunder.  

Restauranten er beliggende centralt i skønne Helsingør, lige uden for gågadezonerne, tæt på stationen og tæt på havnen. Helsingør er en skøn by med seværdigheder som Kronborg, M/S Museet for søfart og Marienlyst slot. 

Var det alligevel ikke Kinesisk mad det skulle være i dag, så finder du nemt andre køkkentyper i nærheden. Her hos EatMore har vi mange forskellige typer takeaway på menuen – Sushi, amerikansk, fiskdonuts, smørrebrød og meget, meget mere. Du finder alle muligheder her.

Har du selv en restaurant, som du ønsker, skal være en del af EatMore familien, så kontakt os endelig via siden tilmeldingsssiden