Milano Pizza & Restaurant i Tinglev er din lokale leverandør af alle de klassiske take away retter som: Et hav af pizza varianter, Döner kebab, hjemmelavet pitabrød, rullekebab, grillpølser, grillmad med tilbehør, kød, fisk, forskellige skønne pastaretterfriske salater, en god dansk bøf, lækker plankebøf og en velsmagende oksefilet. Dertil kommer alle restaurantens retter, som specielt er tilpasset børnene, for når børnene er glade, er alle glade. 

Men som restaurantens navn antyder, elsker de Italien og maden derfra. Dette er også grunden til, at du på menuen finder så mange forskellige pizza varianter. Vælg mellem en spicy mexicansk pizza, en hollandsk pizza, en mættende indbagt pizza, en vegetarer pizza, mozzarella pizza til en ostafan eller hvad med en helt særlig græsk pizza. Alle pizzaer serveres naturligvis med tomatsauce og ost, hvor til komme den topping, som karakteriserer den enkelte pizza og som er kendt i det land, som den pizza stammer fra. 

Du finder alle de skønne retter hos Milano pizza & Restaurant i menukortet her på siden. Det er desuden supernemt at bestille den ønskede mad som take away via vores mobilvenlige bestillingsside lige her. Milano Pizza & Restaurant glæder sig til at modtage din ordre og lave fantastisk take away mad til dig og dine. Take away mad som smager så skønt, at du med garanti med glæde bestiller take away mad her fra igen, for uanset om du spiser i restauranten eller henter take away, sætter medarbejderne hos Milano Pizza & Restaurant en ære i at lave maden så frisk, sprød og velsmagende som det overhovedet er muligt.  

Nyd den skønne take away mad med dem du holder af i hjemlige rammer. Nyd maden med venner, familie, kolleger eller måske som en aktivitet i din fritidsklub for at styrke sammenholdet. Uanset hvem du spiser med, så lover vi, at restauranten sørger for, at maden er klar til jer alle på samme tid.  

Mange af take away retterne kan bestilles og leveres i forskellige størrelser, så se menukortet igennem og tjek hvad der er muligt. Bestil så nemt din take away via siden her. Hos Milano Pizza & Restaurant står de klar til at lave lækker take away mad til dig. Velbekomme.  

Tinglev er en fin stationsby i Sønderjylland. Tinglev er smukt placeret mellem Tønder og Aabenraa. I Tinglev finder du f.eks. Tinglev skole og Tysk skole Tingleff.