Hos vores fantastisk engagerede samarbejdspartner i RødekroRødekro Pizza & Grill, finder du, som deres navn antyder, et skønt udvalg af lækre grill retter og et flot udvalg af pizza varianter. Man kan godt spise i den lille hyggelige restaurant men medarbejderne er også meget behjælpelige med at pakke den bestilte take away mad godt ned, så den stadig er indbydende og serveres varm når du modtager den.  

På menuen finder du nærmest alle de pizzavarianter der findes, her er alt fra den klassiske italienske pizza over den stærke mexicanske pizza til den fyldige deep pan pizza og dens modsætning nemlig vegetarpizzaen. Kort sagt hvis ikke du kan finde en pizza du kan lide hos Rødekro Pizza & Grill, så finder du den ikke.  

Og vi garanterer, at alle pizzaer smager fantastisk og har en bund lige som du forventer den skal være. Men der er også andre fantastiske take away retter her hos Rødekro Pizza & Grill. Du finder f.eks. også retter som pasta-, grill- og risretter. Derudover finder du på menukortet et flot udvalg af salater, burgeresandwich og andre spændende specialiteter. Ja, hos Rødekro Pizza er alle virkeligt velkomne og du finder nemt mad til hele familien her. Velbekomme siger vi bare her fra EatMore

Rødekro Pizza & Grill er godt placeret på en af indfaldsvejene til Rødekro og har parkering lige ved døren. Dette gør det nemt at besøge restauranten uanset om du skal spise der eller blot hente take away, som du i forvejen har bestilt her på siden.  

Rødekro er en fin stationsby i det sønderjyske med få minutters kørsel til Aabenraa. I Rødekro er der et godt handelsliv med både tøjbutikker, apotek, guldsmed og naturligvis en stor flot Brugs. I byen finder du også den gamle kro “Røde kro”, som byen har sit navn efter. Byen er populær hos mange børnefamilier og du finder derfor en stor og flot ny skole “Hærvejsskolen” med alt hvad I har brug for fra 0.-10. klasse.