Bestil Kage Og Bageri Takeaway!

Kage Og Bageri

Skønt bagværk fra bageren 

Vi elsker det alle – Det friske brød og de skønne kager fra bageren. Bare duften af friskbagt brød får tænderne til at løbe i vand hos de fleste. For slet ikke at tale om smukke, overdådige, velsmagende kager i alle former og farver. Bagere kan bare deres håndværk! Så nyd de små fantastiske øjeblikke i hverdagene og forkæl dig selv og dem du holder af.  

 

Bagværk med forskellige traditioner 

Hos en typisk dansk bager finder du et stort udvalg i rugbrød, franskbrød, flutes, lagkager, småkager, wienerbrød, rundstykker, boller, flødekager, flødeboller og meget mere. Velsmagende bagværk, bagt på mange års traditioner og med de bedste råvarer. Bagværk som vi alle mindes fra barndommen og som du nu har mulighed for at bestille som take away her på vores side. 

Men her hos EatMore er vi også åbne for alternative bagere med traditioner fra andre lande, se det gør verden ekstra spændende. Derfor finder du hos nogle af vore samarbejdspartnere et udvalg af bagværk med rødder fra andre lande. Bak op om disse super engagerede bagere og deres autentiske bagværk med masser af smag. Vi lover dig, at du bliver så glad for det, at du bestiller take away hos dem igen og igen.  

 

Bagerier hos EatMore 

Her hos EatMore arbejder vi hele tiden på at få endnu flere køkkentyper med i vores sortiment. Her under også at få flere samarbejdspartnere under de forskellige køkkentyper. I denne gruppe vil vi lige nu anbefale dig at prøve: 

  • Bubbelia, Vanløse. Kæmpe udvalg af donuts, skønt personale og du kan vælge bubble tea til.

 

Indtil vi får flere fantastiske bagerier med på siden, kan vi måske friste med en omgang cafemad eller en omgang sandwich. Er det mere den søde tand der er på spil, så tag et kig i vores kategori Donuts.  

Du har desuden mulighed for at følge os på vores Facebook side, så er du altid opdateret med den seneste info.  

Men husk, vi har også mange andre spændende køkkentyper med et stort udvalg i take away mad. Du finder dem lige her under køkkentyper. Uanset hvad du vælger, bestiller du det nemt som take away via vores mobilvenlige side. Den nemmeste måde at finde en restaurant nær dig på, er via søgefunktionen med postnummer på forsiden af EatMore

Velkommen hos EatMore. 

Hvad har du lyst til?

Italiensk
Tyrkisk
Pizza
Amerikansk
Glutenfri
Sushi

Kage Og Bageri Takeaway