India Spice i Søborg, er din lokale leverandør af den skønneste autentiske mad fra hele Indien. Du kan spise maden i deres hyggelige restaurant eller du kan bestille den her på siden som take away. Uanset hvad du vælger ved vi her hos EatMore, at de hos India Spice, ikke går på kompromis med maden.  

Maden fremstilles altid af de bedste og mest friske råvarer. Dertil bruges en skøn blanding af friske krydderurter og en masse fantastiske krydderier. En kombination, som helet sikkert vil sætte gang i dine smagsløg og give dig en skøn og berigende smagsoplevelse ud over det sædvanlige. 

Da Indien er så stort et land, som der er, findes der naturligvis også en masse egns og lokale retter. Hos India Spice har de valgt at fokusere mest på de helt klassiske retter, men du finder også lidt mere specielle retter på menukortet. Til de klassiske retter hører: Tandoori Chicken, Chicken Samosa, Chicken Tikka Masala, Chicken Curry, Lamb curry, Butter Lamb, Bhindi Masala og Kashmiri Pulao. Men som nævnt findes der mange andre retter, så lad dig inspirere når du ser menuen igennem.  

I det indiske køkken bruges der som nævnt mange friske grøntsager. Dette gør det også oplagt, at lave skønne, velsmagende vegetar retter, så dem finder du også en del af her på menukortet. Vi har set menuen igennem, og føler os ret overbeviste om, at veganerne også med stor glæde kan spise en stor del af retterne i vegetarmenuen.  

Ja, selv børnene har India Spice tænkt på, med en helt klassisk børnemenu - Chicken nuggets med pommes frites & Ketchup og en klassisk indisk ret men tilrettet, så den passer til små børns smagsløg - mild butter chicken med ris. 

Til god mad hører naturligvis også drikkevarer. Dem finder du også her på take away siden, så bestil dem blot og de vil blive leveret sammen med din take away mad. Du kan vælge mellem: King Fisher øl, Cobra øl, Mango Lissi og de helt klassiske sodavand  - Coca Cola, Cola Zero, Fanta, Faxi kondi, Mirinda Lemon eller Danskvand.  

Bestil nemt både mad og drikkevarer online her på vores mobilvenlige side – Vi ved, at India Spice står klar til at give dig den allerbedste smagsoplevelse også som take away.  

Du finder India Spice centralt på hovedgaden i Søberg - Søborg Hovedgade 118. Du kommer nemt til og fra restauranten uanset om du er til fods, i bil eller med offentlig transport. Som en servicemeddelelse, kan vi nævne, at de nærmeste S-tog stationer er: Kildebakke og Vangede station. I nærheden af restauranten finder du desuden skønne, grønne omgivelser hvor det vil være oplagt at nyde din take away og skønt vejr - Områderne kunne være Utterslev mose og Bernstorff Slotshave. 

Husk, her hos EatMore, finder du også take away i mange andre køkkentyper som f.eks. burger, pizza, italiensk, arabisk, kinesisk og smørrebrød.