Bestil Brunch Takeaway!

Brunch

Brunch – morgenmad med maner! 

Som de fleste efterhånden ved, så er ordet “Brunch” en sammentrækning af morgenmad og frokost på engelsk – Breakfast og Lunch. Brunch er et omfattende måltid, som ofte nydes i weekenderne med god tid til hygge og snak. En oplagt mulighed for at komme ned i gear og få talt sammen i ro og mag efter en travl uge. Skal det være totalt afslappende for alle, så bestil din brunch som take away! Så bliver det virkeligt ikke nemmere, og vi lover dig, at det bliver mindst lige så godt som hjemmelavet. 

En gang imellem benyttes også den danske udgave "mokost", som er dannet ved en sammentrækning af ordene morgenmad og frokost. Vi synes dog den engelske udgave, "brunch", ligger bedre på tungen, men hver sin smag. Uanset valg af navn, er brunch noget vi alle burde være bedre til at forkæle os selv med så ofte som muligt. Det giver bare en skøn start på dagen og overskud af energi resten af dagen.   

 

Klassisk tilbehør til lækker brunch 

Der findes næsten ikke noget bedre, end at sætte sig til et smukt veldækket brunchbord! Så er der virkelig dømt hygge og samvær af bedste karakter! Tempoet er sat ned og nu skal rigtigt være tid til god og hyggelig mad sammen med familie og venner. Ja faktisk er brunch også en oplagt måde at invitere til fødselsdag på, da der virkelig er skabt gode rammer for nogle hyggelige timer. 

En brunch kan indeholde mange forskellige ting og man behøver ikke have alle nedennævnte dele med hver gang, men det smager nu fantastisk sammen.  

Brød - Frisk franskbrød, frisk rugbrød og rundstykker. 

Ost – Gerne flere slags skæreoste og smøreoste med det tilbehør, som hører sig til. 

Chokolade - Nutella eller pålægschokolade. 

Syltetøj / marmelade – Gerne flere slags, så man har noget at vælge imellem.  

Pandekager – Gerne amerikanske brunch pandekager, som er små og fine og nemt finder plads på tallerkenen. Her til honning, sirup og sukker samt marmelade.  

Yoghurt – Frugtyoghurt eller neutral yoghurt i små individuelle glas pyntet med honning og mysli. 

Juice – Gerne flere forskellige slags og gerne friskpressede.  

Mælk - Drikkes som den er, eller man kunne jo også lave en velsmagende kakaomælk. 

Æg - Hårdkogte eller som røræg. 

Bacon – Hvem elsker ikke bacon! 

Pølser - Smager også fantastiske sammen med resten af den lækre brunch. 

Frugt – Forskellige slags frisk frugt til lige at lette den ellers lidt tunge brunch morgenmad.  

 

Brunch spises som skrevet ofte i weekenderne, da det tager tid at lave og man bruger ekstra tid til at sidde og hygge omkring måltidet. Brunch kan spises hjemme eller på cafe med familie og venner.  

 

Brunch som take away 

Vi arbejder konstant på at udvide vores sortiment af take away mad, her under brunch. Så kig endelig forbi igen en gang og se de nye restauranter som hele tiden kommer til.

Indtil vi finder flere af disse fantastiske samarbejdspartnere, kan vi anbefale dig at se nærmere på vores skønne samarbejdspartnere inden for cafeområdet.  

Ønsker du i stedet, at lave din helt egen personlige brunch, kan vi klart anbefale dig, at servere donuts, Sandwich og bagels, brød og der til frisklavede juice og smoothies som du alt sammen kan finde hos vores fantastiske samarbejdspartnere her på siden.  

Men følg endelig med her på siden en gang imellem eller på vores sociale medier f.eks. vores Facebook side. På den måde får du besked, når vi har fundet de helt rette samarbejdspartnere, som kan tilbyde dig en fantastisk brunch. 

Du finder her en samlet liste over alle vore køkkentyper. Du finder desuden nemt en lokal take away leverandør ved at søge på bynavn i vores liste over byer. Uanset hvilken type take away du ønsker, så finder og bestiller du den nemt lige her via vores mobilvenlige bestillingsside.  

Velbekomme! 

Hvad har du lyst til?

Tyrkisk
Pizza
Italiensk
Vegetarisk
Indisk
Burger

Brunch Takeaway